evenementenfotografie voor elk event

Over Leukopdefoto

Leukopdefoto: evenementenfotografie voor elk evenement

Evenementenfotografie wordt op steeds meer mooie evenementen verzorgd door Leukopdefoto. Leukopdefoto kenmerkt zich op drie vlakken:

  • Kwaliteit
    Tijdens een evenement wilt u perfecte foto's, daarom hechten wij veel waarde aan het maken van foto's van hoge kwaliteit. Voordat foto's worden uitgeleverd wordt elke foto op kwaliteit gecontroleerd en zo nodig bewerkt.
  • Snelheid
    Na een eneverend evenement wilt u snel uw foto's kunnen bekijken. Daarom zetten wij de foto's in de meeste gevallen nog op de dag van het evenement online op onze website. Via de website zijn alle foto's GRATIS te bekijken en kunt u foto's en/of posters bestellen.
  • Persoonlijk contact
    Persoonlijk contact vinden wij bij Leukopdefoto belangrijk vandaar dat u op de meeste evenementen ook een balie van Leukopdefoto kunt vinden. Hier kunt u uw foto's bekijken & bestellen. Daarnaast maakt u kennis met het team van Leukopdefoto.

Werking Leukopdefoto.nl

In de linker kolom vindt u alle evenementen waar Leukopdefoto de fotografie heeft verzorgd. De foto’s zijn per evenement ingedeeld in groepen of tijdsblokken. Zodat u snel uw foto's kunt terug vinden. Alle foto's kunt u vervolgens bestellen in verschillende formaten: digitaal, print of poster. Indien gewenst kunnen wij ook uw foto's leveren op canvas, glas en alluminium.

Fotograaf nodig voor uw evenement?

Organiseert u zelf een evenement en bent u op zoek naar een professionele fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op met Leukopdefoto om de mogelijkheden te bespreken (bijv. aanwezigheid op uw evenement, gratis foto's ter promotie van uw organisatie, etc). Zodat ook wij uw evenement leuk op de foto kunnen zetten.

Nextinterieur, spanplafonds Motorsportlifestyle Webshop
Gillz © 2006 - 2016. Alle rechten voorbehouden.